Upplev fotbollens finaste ligor

Sportälskare är vi allihop, men det finns inget som kan tända fotbollselden i själen på samma sätt som en riktigt bra fotbollsmatch.

Det finns flera bra ligor, men när det kommer till de bästa lagen så ser man ofta till England och Spanien. Naturligtvis finns det även bra lag i andra ligor. Bayern München har dominerat tysk fotboll i flera decennier och i Italien hittar du Inter, Milan, Juventus och många fler. Dessa håller dock inte riktigt samma nivå som Chelsea, Manchester United och Manchester City i England. På toppen har vi de två storklubbarna från Spanien, Real Madrid och Barcelona.

Ser på viktig match

Se dina favoritlag på plats

Oavsett om du hejar på ett av de bästa lagen eller om du håller på ett mindre lag, så finns det inget bättre än att se hjältarna spela live. Det finns mängder av möjligheter att se bra matcher, speciellt när säsongen är i högvarv och de olika turneringarna är igång. Kolla igenom olika sidor som erbjuder hela resepaket, eller klicka ihop din egen resa om du har tid över. Biljetter till matcherna finns att få på många ställen. Ibland har till och med hotellet du bokar in dig på speciella erbjudanden för sina gäster.

Matcher som alltid är bra

Det finns vissa matcher som har något speciellt och detta är de fruktade derbymatcherna. När två lag från samma stad möts så händer det alltid något spännande. Några av de bästa derbymatcherna är Manchester United mot Manchester City eller Inter mot Milan. Två andra lag som alltid levererar bra matcher är när Real Madrid möter Barcelona. Denna match kallas för El Clásico eftersom det oftast är dessa lag som slåss om första platsen i ligan. Har du möjlighet att se dessa matcher på plats, så blir det alltid ett minne för livet.