Med ett stort hockeyintresse

Är du en av dem som kan sitta uppe hela natten för att vänta på att ditt favoritlag ska börja spela? Gillar du ishockey i alla dess former och framförallt att titta på NHL? Har du alltid velat ha en tröja eller halsduk till ditt favoritlag? Ta en titt på utbudet online och se om du kan hitta något som passar dig.

Spela ishockey

Att spela ishockey med sina vänner kan vara höjdpunkten på veckan för många hockeyintresserade och det är ett perfekt sätt att hålla igång kropp och själ och få den där nödvändiga motionen vi alla behöver.

Hockeyresor

Som hockeyintresserad har du säkert varit på flera SHL matcher men aldrig tagit dig hela vägen till Nordamerika eller Canada. Det finns gott om paketresor på nätet som du kan ta del av där allt planeras efter dina önskemål. Det kan givetvis kosta lite mer men det är det värt om du är ett riktigt ishockeyfan.Att få uppleva en NHL-match på plats är en upplevelse du aldrig kommer att glömma. Det är alltid en fantastisk stämning på varje match och det spelar egentligen ingen roll vilket lag du håller på, alla matcher är spännande.